SUB-HEADING

Ovdje dodajte tekst naslova

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tko se može prijaviti?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Zašto odabrati nas?

Zadovoljni klijenti

Marko Kvesic

MARKETING INTELIGENCIJA d.o.o.

Nikola je jedna od rijetkih osoba koju imam puno povjerenje preporucit. Svi moji klijenti i prijatelji kojima sam preporucio Nikolu su dobili projekt s njime. Ja sam s Nikolom odradio 3 projekta- internacionalizacija poslovanja, IKP i digitalne vaucere – sve je proslo. Odgovoran, strucan i jako pouzdan. Kad ga trebate, javi se, brz je u komunikaciji, informaticki pismen i sto je meni vazno – jednostavan i ne opterecuje klijenta sa stvarima koje moze odraditi sam 🙂 Ako trebate osobu za EU projekte, Nikola je vas strucnjak za to.

Marko Soce

Jutro - agencija za
pametno oglašavanje

Nikola je moj klijent i surađujemo po pitanju Google Ads kampanja, a prošle godine smo kao partneri surađivali na jednom EU projektu. U sklopu Javnog poziva „Podrška razvoju poduzetništva u gradu Petrinji“ zajedno smo radili na projektu vrijednosti blizu 150.000 EUR u sklopu kojeg je moja agencija radila web stranicu projekta, a Nikola je bio zadužen za upravljanje projektom te financijsku i tehničku koordinaciju. Tople preporuke kada su u pitanju bespovratna sredstva i poticajni krediti za poduzetnike.

Ivan Džaja

Key Account amanager at Orbico

Za projekt u sklopu natječaja “Internacionalizacija poslovanja MSP-ova” za firmo Borboleta d.o.o. ostvaren je maksimalan mogući broj bodova u postupku ocjenjivanja. Konkretno, za projekt plasmana proizvoda na inozemna tržišta ukupne vrijednosti 62.376,40 EUR, ostvareno je čak 42.217,41 EUR bespovratnih sredstava.
Iznimno ugodan za surađivati te vrhunski profesionalac. Uz Nikolino vođenje sve je izgledalo lakše te izvedivije, što nam je uvelike olakšalo cijeli proces a i samu provedbu.
Još jednom veliko hvala i svaka preporuka!