Full logo

Izrada EU projekata

Mi smo konzultanti koji izrađuju projektnu dokumentaciju koja omogućuje prijavu i osigurava bespovratnih sredstava iz fondova EU.

Kao poduzetnik ili potencijalni prijavitelj na natječaje, vjerojatno ste svjesni brojnih mogućnosti koje nude EU fondovi. Međutim, proces prijave za bespovratna sredstva može biti izazovan i složen. Tu dolazimo mi – naš tim stručnjaka specijaliziran je za izradu EU projekata, osiguravajući da Vaša prijava bude sveobuhvatna, konkurentna i pravilno pripremljena.

Provedba EU projekata

Moguće da ovaj tekst čitate jer ste ostvarili bespovratna sredstva na natječaju ili očekujete kako ćete uskoro ostvariti potporu za svoj EU projekt. Na dobrom ste mjestu jer mi upravo pružamo uslugu provedbe projekata sufinanciranih EU sredstvima.

Sada je vrijeme da se fokusirate na uspješnu provedbu projekta i ostvarivanje zacrtanih ciljeva. Naša usluga provedbe ili upravljanja EU projektima pruža Vam stručnu podršku i vođenje kroz sve faze projekta, osiguravajući da ostvarite maksimalne koristi od dodijeljenih sredstava.

Investicijska studija

Investicijski elaborat ili studija predstavlja detaljno dokumentirano objašnjenje ulaganja u poslovnu aktivnost, no fokusira se isključivo na specifičnu investiciju i njezin utjecaj na budući razvoj cjelokupnog poslovanja. Ovaj dokument obično se priprema za određeni poslovni poduhvat s ciljem procjene isplativosti investicije i njenih potencijalnih učinaka. Također, služi kao osnova za donošenje odluka o ulasku u jedan od više alternativnih projekata.

Izrada poslovnog plana

Jeste li spremni započeti vlastiti posao ili unaprijediti postojeće poslovanje? Naša usluga izrade poslovnog plana pruža sveobuhvatan i stručan pristup planiranju vašeg poslovnog poduhvata. Bez obzira jeste li poduzetnik početnik ili iskusni poslovni profesionalac, osiguravamo vam kvalitetan poslovni plan koji će vam pomoći u donošenju poslovni odluka ili ostvarenju vaših ciljeva.


Poslovni plan je preduvjet svakom kvalitetnom investicijskom projektu manje ili srednje kompleksnosti, odnosno čija vrijednost ne prelazi 400.000 EUR. Cilj mu je pomoći malim i srednjim poduzećima, kao i pojedincima koji pokreću poslovne poduhvate, pružajući detaljno objašnjenje ulaganja u posao i procjenu očekivanih rezultata, obuhvaćajući sve aspekte poslovanja.

HAMAG – BICRO zajmovi i jamstva

Državna agencija godinama objavljuje kreditne programe s poticajnim kamatnim stopama te poticajne jamstvene programe .

Kreditni i jamstveni programi poznati su još i kao financijski instrumenti, a uz činjenicu što osiguravaju poticajnu kamatu, odnosno čak 80% pokrića glavnice Vašeg kredita ili leasinga, omogućuju i brojne druge pogodnosti u odnosu na komercijalne banke. Konkretno, nema dodatnih troškova (naknade za obradu kreditnog zahtjeva ili rezervaciju sredstava), dugi rokovi otplate i mogućnost počeka, liberalniji pristup kolateralu i sl.

HBOR krediti

Priprema i provedba projekata sufinanciranih bespovratnim sredstvima Europske unije, okosnica je poslovanja poduzeća INTERCEPTOR PROJECT. Interceptor Team priprema projektne prijedloge za različite natječaje raspisane od strane europskih, nacionalnih te lokanih institucija.
Priprema projekata uključuje detaljnu i stručnu razradu svih relevantnih faktora za sastavljanje kvalitetnog projektnog prijedloga.

Što naši klijenti imaju za reći

Marko Kvesic

MARKETING INTELIGENCIJA d.o.o.

Nikola je jedna od rijetkih osoba koju imam puno povjerenje preporucit. Svi moji klijenti i prijatelji kojima sam preporucio Nikolu su dobili projekt s njime. Ja sam s Nikolom odradio 3 projekta- internacionalizacija poslovanja, IKP i digitalne vaucere – sve je proslo. Odgovoran, strucan i jako pouzdan. Kad ga trebate, javi se, brz je u komunikaciji, informaticki pismen i sto je meni vazno – jednostavan i ne opterecuje klijenta sa stvarima koje moze odraditi sam 🙂 Ako trebate osobu za EU projekte, Nikola je vas strucnjak za to.

Marko Soce

Jutro - agencija za
pametno oglašavanje

Nikola je moj klijent i surađujemo po pitanju Google Ads kampanja, a prošle godine smo kao partneri surađivali na jednom EU projektu. U sklopu Javnog poziva „Podrška razvoju poduzetništva u gradu Petrinji“ zajedno smo radili na projektu vrijednosti blizu 150.000 EUR u sklopu kojeg je moja agencija radila web stranicu projekta, a Nikola je bio zadužen za upravljanje projektom te financijsku i tehničku koordinaciju. Tople preporuke kada su u pitanju bespovratna sredstva i poticajni krediti za poduzetnike.

Ivan Džaja

Key Account amanager at Orbico

Za projekt u sklopu natječaja “Internacionalizacija poslovanja MSP-ova” za firmo Borboleta d.o.o. ostvaren je maksimalan mogući broj bodova u postupku ocjenjivanja. Konkretno, za projekt plasmana proizvoda na inozemna tržišta ukupne vrijednosti 62.376,40 EUR, ostvareno je čak 42.217,41 EUR bespovratnih sredstava.
Iznimno ugodan za surađivati te vrhunski profesionalac. Uz Nikolino vođenje sve je izgledalo lakše te izvedivije, što nam je uvelike olakšalo cijeli proces a i samu provedbu.
Još jednom veliko hvala i svaka preporuka!